Get Busy with Your Business!

Bli med i oppstartsprogrammet som gir deg alle kompetansene du trenger for å få forretningsidéen din til å fly og skape din drømmejobb!

#GetBusywithYourBusiness har rullerende opptak – fyll ut formularet herunder for å motta mer informasjon og invitasjoner til våre kostnadsfrie seminarer.

  VINC Nystartere kurs | starte egen bedrift

  Om du ønsker å skape et selskap med stort potensial eller starte din enkeltmannsforetak, får du de mest oppdaterte ferdighetene til å kickstarte din virksomhet i dagens digitale Norge.

  Hva byr programmet på ?

  I 3 måneder får du over 30 timers «praktisk» opplæring innenfor alt fra lean innovasjon, digital markedsføring, kommunikasjon, salg, administrasjon og regnskap, finansiering, juridiske problemstillinger og bruk av teknologi. Du vil jobbe konkret med ditt prosjekt / forretningsidé og få profesjonell tilbakemelding. Programmet har også sterk fokus på din personlige utvikling.

  Du får utviklet et godt nettverk blant kursholderne og de andre deltakerne. Og ikke minst, vi hjelper deg med å finne en mentor.

  Kursprogrammet er kompatibelt med dagjobb eller studier da programmet kombinerer on-demand opplæring med fysiske møter / webinar.

  Hvem er programmet relevant for?

  Programmet er relevant for alle uansett alder og opprinnelse. Minimums aldersgrense for deltakelse er 17 år.

  Unge som har forskjellige typer utfordringer er spesielt velkomne.

   

  Email oss gjerne på contact@thevinc.com eller ring +47 23 65 42 99 om du lurer på noe.

  Noen av våre hoved samarbeidspartnere og støttepartnere:

  Hjelp oss å spre det gode ordet, følg oss på sosiale medier og del informasjon om programmet videre.