Get Busy with Your Business!

Bli med i oppstartsprogrammet GetBusywithYourBusiness og få alle de grunnleggende kompetansene du trenger for å få forretningsidéen din til å fly, og du vil også faktisk få hjelp med å komme konkret i gang!

Hva byr programmet på ?

Du får ca. 30 timers “praktisk” undervisning (ikke bare teori ;-)) samt coaching innenfor alt fra lean innovasjon, digital markedsføring, kommunikasjon, salg, administrasjon og regnskap, finansiering, juridiske problemstillinger og bruk av teknologi. Med “praktisk” undervisning mener vi at du ikke bare vil få masse teori – du vil også jobbe med konkrete caser og få profesjonell tilbakemelding på ditt eget prosjekt i løpet av programmet.

Du får også utviklet et godt nettverk blant kursholderne og de andre deltakerne. Og ikke minst, vi hjelper deg med å finne en mentor 😉

Kursprogrammet er kompatibelt med dagjobb eller studier. I 2019 foregikk oppstartskurset på kveldstid og norsk undervisningen på dagtid. Pga Covid vil all undervisning nå foregå digitalt og vi vil sørge for at norsk undervisningen også kan taes på kveldstid.

Hvordan startet det?

I 2019 utviklet vi Get Busy with Your Business i samarbeid med Oslo VO, et 3 måneders program for oppstartere. 75% av deltakerne i 2019 var kvinner og dette programmet ble tilrettelagt for flerkulturelle ved å tilby undervisning innenfor norsk forretningsspråk.

Er jeg og mitt prosjekt relevant for programmet?

Dette programmet er relevant og åpent for alle typer mangfold, uansett alder, kjønn og opprinnelse så lenge du har et ønske om å starte noe.

Enten du har som mål å skape et selskap med stort potensial for vekst eller starte din enkeltmannsforetak, får du de mest oppdaterte ferdighetene til å kickstarte en virksomhet i dagens digitale Norge.

Ta en titt på noen av prosjektene fra Get Busy with Your Business 2019 kullet som ble lansert i 2020 og som vi bistår videre i denne crowdfundingkampanjen: bidra.no/vinc.

Hvor mye koster det?

Som en ideel organisajon har vi klart å holde egenandel for deltakelse på det laveste og påmelding 1 900 NOK per måned (ink. moms) for oppstartsprogrammet (som holdes på norsk) ; 1 900 NOK (ink moms) for norsk for næringslivet kurset.

Hvordan melder jeg meg på?

Det er rullerende opptak. Interessert? Fyll ut påmeldingsskjema herunder så tar vi kontakt.

Email oss gjerne på contact@thevinc.com eller ring +47 23 65 42 99 om du lurer på noe.

Påmelding for høsten 2020 er i gang!

Ønsker du å melde deg inn i kommende oppstartskurs? Da er det bare å fylle ut skjemaet herunder :-).

VINC Nystartere kurs | starte egen bedrift

Våre samarbeidspartnere og støttepartnere: