Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for VINC sine nettsteder. VINC er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: value-chain-innovation-network.com

Personopplysninger som behandles

VINC samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

– For og etternavn
– E-postadresse
– Telefon
– Bedriftsnavn
Tillegg for nettverksforespørsler
– LinkeIn profil adresse
– Portefølje/Nettadresse
– pdf-vedlegg
– Kompetanse

Hvordan informasjon innhentes?

VINC samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider og ved påmelding til event, arrangement og workshop i regi av VINC. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempler på skjema:

  • Ved søknad om medlemskap i VINC
  • Kontaktskjema
  • Nyhetsbrev
  • Påmelding til event/arrangement/workshop

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne behandle søknad om medlemskap
  • For å kunne besvare henvendelser fra kunder og medlemmer
  • For å holde påmeldte oppdatert i forhold til event, arrangement og workshop i regi av VINC

For medlemmer opprettes en profil på bakgrunn av den informasjonen som innhentes, for å kunne behandle din medlemssøknad og administrere medlemskapet. Brukerkontoen baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på value-chain-innovation-network.com/thevinc.com lagres i kunde- og medlems-registeret. Fornavn, etternavn, bedriftsnavn, telefon og e-postadresse lagres også i Mailchimp for å kunne sende ut nyhetsbrev til medlemmet og påmeldte.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte ato@value-chain-innovation-network.com

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men VINC kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av VINC.

Samtykke

Ved innsending av skjema samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake. VINC forbeholder retten til å sende relevant info til påmeldte på event, arrangement og workshop i regi av VINC 1 år etter påmelding.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at VINC ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Kontaktinformasjon

ato@value-chain-innovation-network.com

Informasjonskapsler

Vår nettside samler inn informasjonskapsler (cookies) når du besøker den. Vi bruker ikke informasjonen som er samlet inn med informasjonskapsler for å få tilgang til informasjon. Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg. Informasjonskapslene som brukes på nettstedet inkluderer de som er strengt nødvendige informasjonskapsler for tilgang og navigering, informasjonskapsler som sporer bruk og husker valgene dine.

Følgende cookies benyttes på value-chain-innovation-network.com

WordPress
Formål: Publiseringsløsning
Varighet: Så fort nettleserøkten avsluttes
Les våre personvernregler øverst på denne siden

Google Analytics
Formål: Analyse av nettstedsbruk
Varighet: Inntil 25 måneder
Tredjepartstilgang til opplysninger: Google Privacy Policy

Twitter / Facebook
Formål: Tips/del tjeneste
Varighet Twitter: Inntil 18 måneder
Varighet Facebook: Inntil 3 måneder
Tredjepartstilgang til opplysninger: Twitter Privacy Policy , Facebook Privacy Policy

Unngå bruk av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker å godta bruk av informasjonskapsler, kan du tilpasse innstillingene i nettleseren din (ofte under Internett-alternativer) for å automatisk avvise informasjonskapsler eller for å informere deg hver gang et nettsted ber om å lagre informasjonskapsler.

Sletting av informasjonskapsler

Du kan også slette informasjonskapsler, som allerede er lagret på datamaskinen din. Slik gjøres dette avhengig av hvilken type nettleser du bruker.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nb-NO/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies
Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/no/kb/Deleting%20cookies
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no
Opera: http://help.opera.com/Mac/12.10/en/cookies.html
Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=no_NO&locale=en_US